ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT

Simplepay Támogatási feltételek – online Bankkártyás adományozáshoz

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT

Jelen adatkezelési nyilatkozat elfogadásával, a Felhasználó elfogadja, hogy a SUHANJ! Alapítvány (1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 25. III 2.) felhasználói adatbázisában tárolja, és átadja az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére az alábbi személyes adatai közül azokat, amelyeket a Felhasználó magáról megad: vezetéknév, keresztnév, irányítószám, település, cím, telefonszám, e-mail cím. Nem kötelező megadni a következő adatokat: irányítószám, település, cím, telefonszám.

Az adattovábbítás célja: a Felhasználó részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók (hírlevél feliratkozás, adomány fizetése bankkártyával, vagy átutalással) visszaigazolása és a Felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring (az elektronikus úton kezdeményezett banki tranzakciók kontrollját támogató, csalás felderítő rendszer). Az adatokat sem a SUHANJ! Alapítvány, sem az OTP Mobil Kft. harmadik félnek nem adja át.

A Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott elérhetőségi adatait a SUHANJ! Alapítvány támogatói kapcsolattartás céljára tárolja és felhasználja. A Felhasználó bármikor kérheti adatai törlését, helyesbítését, megtilthatja azok további felhasználását, illetve tájékoztatást kérhet adatai kezelésének részleteiről a suhanj@suhanj.hu e-mail címen.

Figyelem: A bankkártyaadatokhoz sem a SUHANJ! Alapítvány, sem az OTP Mobil Kft. nem fér hozzá. 

 

Tájékoztatás a rendszeres adományozásról

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, az OTP Mobil Kft. által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. Az Ismétlődő fizetés igénybevétele érdekében a Felhasználó jelen nyilatkozat elfogadásával hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen webshopban (suhanj.hu) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és a Felhasználó tranzakciónkénti hozzájárulása nélkül a SUHANJ! Alapítvány által kezdeményezve történjenek.

Az Ismétlődő fizetés beállítását követően a bank rendszere 30 naponta terheli az adományozó (a bank szóhasználatában: Vásárló) bankkártyáját a megadott összeggel. Ha a terhelés sikertelenül zárul, akkor a következő napon újra próbálja. A rendszeres megbízást véglegesen lemondani, vagy szüneteltetni a rendszer által automatikusan megküldött levélben szereplő hivatkozások segítségével, vagy a SUHANJ! Alapítvány irodájában lehet (1136 Budapest, Tátra utca 6.; e-mail: suhanj@suhanj.hu; telefon: +36 30 211 7278).

A bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A SUHANJ Alapítvámy által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a Kereskedő (jelenesetben a Szolgáltató, SUHANJ! Alapítvány) felel, az Alapítvány fizetési szolgáltatójával (OTP Mobil Kft., Simple) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt. 

 

Tájékoztatás egyszeri adományozásról

A fizetés (továbbiakban: „Fizetés”) egy, az OTP Mobil Kft. által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló (adományozó) által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártya adatokkal fizetést kezdeményez.

Ön a SUHANJ! Alapítvány Adományozói oldalán írja be a keresztnevét, vezetéknevét, e-mail címét, és az adományozni kívánt összeget, amelyet  bankkártyás fizetéssel kíván teljesíteni. A telefonszám, település, cím, irányítószám mezők kitöltése opcionális. Ezeket az adományozókkal való későbbi kapcsolattartás céljára használjuk fel. A rovatok kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy ezeket is kezeljük.

Az általános felhasználási szabályzat elfogadásával és a „Támogatás” gomb megnyomásával, ezt követően Ön átkerül a SimplePay biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie. A SimplePay adatkezeléséről szóló tájékoztatóját itt olvashatja el.

A kártyaadatok megadását követően a „Fizet” gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót

A fizetést követően Ön visszatér a SUHANJ! Alapítvány Adományozói oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

Fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az adományozás összegével. Az adományozott összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a SUHANJ! Alapítvány adományozói oldalára, úgy a tranzakció sikertelen. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, illetve bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne a SUHANJ! Alapítvány oldalára, a fizetés sikertelennek minősül.

Elfogadott kártyák

A SimplePay internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi), és American Express bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

Jelen tájékoztatót elolvastam, annak tartalmát tudomásul veszem és elfogadom.

 • Kapcsolat

  A SUHANJ! Alapítvány tevékenységével, illetve az adományozással kapcsolatos technikai kérdésekkel, javasoljuk, hogy Nagygyörgy Andrást keresd: nagygyorgy.andras@suhanj.hu, +3620-397-5056.

  A 100-asok Klubja ötletgazdája és alapítója Major-Maróthy Zsolt. Kérdés esetén fordulj akár hozzá is bizalommal: suhanj100@gmail.com

  További elérhetőségeink:
  SUHANJ! Alapítvány
  Cím: 1136 Budapest, Tátra utca 6.
  Email: suhanj@suhanj.hu
  Adószám: 18139493-2-41
  Bankszámlaszám: Magnet Bank 16200113-18514759

 • Impresszum

  A szazasokklubja.hu weboldalt kiadja a 
  SUHANJ! Alapítvány. Erőt adunk.
  Alapítva 2010-ben, közhasznú szervezet, integratív sportklub, mozgalom
  Székhely: 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 25 III 2.
  Cím: 1136 Budapest, Tátra utca 6. (SUHANJ Fitness)
  Telefon: +3630-211-7278
  E-mail: suhanj@suhanj.hu
  Adószám: 18139493-2-41
  Bankszámlaszám: Magnet Bank 16200113-18514759-00000000

  Honlap design: Kálmán Csaba, Noppa Design
  Sitebuild: Szigeti Klára, Oláh Gergely, Pixeloid
  Online bankkártyás adományozási szolgáltató: OTP Mobil Kft. SimplePay

  Köszönjük a honlapon felhasznált képek és videók készítőinek:
  Videó:
  + Laczi Evelin, Hernáth Csaba, Józsa László, Speak Easy Project
  Fényképek:
  + Juhász Bogi, Booggee Photography
  + Szécsi István, Divany.hu
  + Nyulász Péter, Pedagógiai Folyóiratok
  + Magócsi Márton, Abcug.hu
  + Vadnai Szabolcs, NLCafe.hu
  + Maximilian Rosenberger, SozialMarie 2017, Unruhe Privatstiftung